Як часто слід робити редизайн сайту, щоб залишатися в тренді?

Замовити новий сайт, зробити редизайн чи залишити як є?

В гонитві за модою деякі підприємці намагаються оновлювати дизайн свого сайту щороку. Коли оновлення допоможе вашому бізнесу, а коли - стане зайвою витратою коштів та сил?

Коли клієнт ставить таке питання, наш спеціаліст з розвитку бізнесу та маркетолог ставлять зустрічне питання: “Навіщо?” Найчастіші відповіді:

  • Сайту вже 5 (10,12,15 років), він має не модний вигляд.
  • Прийшов новий директор і старий сайт йому не подобається.
  • Сайт перестав приводити клієнтів.

Лише в останньому випадку доречно оновити сайт. І тільки за умови, якщо ви знаєте, що проблема у сайті, а не у стратегії просування, низькому бюджеті, сервері чи хостингу. Впевнені, ваш маркетолог знайде відповідь.

Чи потрібно робити новий сайт? Не обов’язково. В більшості випадків достатньо освіжити дизайн (оновити кольори, шрифти, замінити деякі блоки інформації, додати/видалити сторінки), оновити текстову інформацію. Якщо сайт демонструє достатні показники, відповідає сучасним технічним вимогам пошукових систем, хостинга та іншим параметрам, не варто міняти весь комплекс.

Якщо у вас немає маркетолога, який зможе проаналізувати проблему, звертайтесь до нас. У нас є послуга технічної підтримки. Наші спеціалісти проводять аудит сайту та своєчасно дають поради власнику сайта щодо оновлення чи допрацювань, щоб сайт утримував та покращував позиції.

Для українських підприємців консультація безкоштовна! Телефонуйте або пишіть у Тelegram, Viber, WhatsApp +380 67 2346100.