Хто має “ключ” від вашого бізнесу?

Захист акаунтів компанії - перше правило роботи в інтернеті

Більшість із нас подбала, аби найрідніші були в безпеці. Та чи подбали ми з вами так само про свій бізнес? Зараз мова піде не про фізичні активи, а саме про інтернет-активи вашого бізнесу.

Наш досвід свідчить, що власники та керівники компаній, займаючись розвитком бізнесу та виконуючи безліч задач, часто випускають із уваги захист своїх інтернет-ресурсів. І якщо про безпеку сайтів ще хоч якось дбають, то інші акаунти компанії зовсім незахищені. Тому у нас є окрема послуга – “Безпека інтернет-активів/.

Звичайна справа – дати доступи співробітникам, найманим аутсорсерам до різних акаунтів, забути їх відкликати при звільненні або при закінченні контракту. Та навіть і логін/пароль від акаунтів не завжди є у самого власника. А між тим щоденно ми зустрічаємо декілька повідомлень у соцмережах від наших друзів, клієнтів та партнерів, що їх акаунти або сайт зламали, чи зловмисники викрали e-mail. Хто вже стикався з цим, знає, скільки часу та зусиль коштує відновлення власних сторінок. Якщо мова йде про сайт, то це і в грошовому вираженні буває дуже не дешево. Погодьтесь, значно легше вести справи, коли є внутрішній спокій. То ж не відкладайте, зробіть хоча б маленький крок до повернення контролю над своїми акаунтами. 

Український бізнес зараз як ніколи вразливий у будь-якому сенсі. Тому для наших підприємців ми пропонуємо допомогу – безкоштовну онлайн-сесію, де перевіримо безпеку ваших інтернет-активів та покажемо, як захистити вразливі місця. 

Телефонуйте або пишіть у Тelegram, Viber, WhatsApp +380 67 2346100.